Massage in Amstelveen: Massage Horizon, massage aan huis

Boek een professionele massage waar je ook bent met een professionele en gediplomeerde masseur. Massage Horizon biedt de snelste en makkelijkste manier om een massage aan huis te boeken in Amstelveen.

Wij weten dat je het druk hebt en daarom brengt Massage Horizon de ontspanning naar jou toe in Amstelveen. Door een massage te boeken op het online platform ontvlucht je even de alledaagse drukte en jezelf weer op te laden voor een nieuwe dag. Om te presteren zul je immers voor lichaam en geest moeten zorgen, daarom zien wij massage ook niet als luxeproduct maar als terugkerende zorg om het beste uit jezelf te halen.

Jij reserveert een massage door je woonadres of werkadres in te voeren en de voorkeur van je behandeling aan te geven. Vervolgens kies je een masseur die werkzaam is in Amstelveen en selecteer je een beschikbare tijd/datum. De masseur zal zorgen voor alle benodigdheden voor de massage zoals een massagetafel, massageolie en handdoeken. Het is mogelijk om van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat een massage te boeken. Wij werken met gediplomeerde masseurs en afgestudeerde fysiotherapeuten.

Maak nu een afspraak via de website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij hopen je binnenkort te zien. Tot snel!

Team Massage Horizon.

Waar je ook mee bezig bent, je dagelijkse activiteiten zorgen voor slijtage aan het lichaam. Massage doet meer dan het lichaam laten ontspannen en je gedachten vrij maken. Het regelmatig nemen van massages geeft jou de tijd om jezelf weer op te laden zodat jij genoeg energie hebt voor de dingen die jij het liefste doet.

Eerste keer?

Type massages

Massage moet voor iedereen beschikbaar zijn, daarom houden wij het laagdrempelig. Om het zo toegankelijk mogelijk te maken geven wij massage aan huis in de omgeving Haarlem e.o.

 • Ontspanningsmassage
 • Sportmassage
 • Triggerpoint massage
 • Stoelmassage
 • Massage aan huis
 • Massage in Amsterdam
 • Massage in Amstelveen
 • Massage in Badhoevedorp
 • Massage in Hoofddorp
 • Massage in Nieuw-Vennep
 • Massage in Lisse
 • Massages
 • Over Massage Horizon
 • Massage aan bedrijf
 • Contact Massage Horizon

Maak van thuismassage een gewoonte

Het regelmatig nemen van massages is geen luxe. Dit vormt mede de inhoudt van jouw welzijn. Plan een massage in bij jou thuis om je welzijnsreis te starten.

Het belang van massage

We helpen jou om gezond, uitgerust en productief te zijn zodat jij meer energie overhoudt voor de dingen die je belangrijk vindt in het leven.

Vind een masseur bij jou in de buurt

Masseurs Amstelveen

Vind een masseur in Amstelveen

Jeanine
Jeanine
Ontspanningsmassage
Deep tissuemassage
Zwangerschapsmassage
Cupping massage
Stoelmassage

Boek een professionele massage waar u ook bent met een gediplomeerde masseur. Massage Horizon biedt de snelste en makkelijkste manier om een massage aan huis te boeken in Amstelveen.

Wij weten dat u het druk heeft en daarom brengt Massage Horizon de ontspanning naar u toe in Amstelveen. Door een massage te boeken op het online platform ontvlucht je even de alledaagse drukte en kunt u zich fysiek en mentaal weer opladen voor een nieuwe dag. Om te presteren zult u immers voor lichaam en geest moeten zorgen, daarom zien wij massage ook niet als luxeproduct maar als terugkerende zorg om het beste uit uzelf te halen.

U boekt een massage door uw woonadres of werkadres in te voeren en de voorkeur van uw behandeling aan te geven. Vervolgens kiest u een masseur die werkzaam is in Amstelveen en selecteert u een beschikbare datum en tijd. De masseur zal voor alle benodigdheden zorgen die nodig zijn zoals een massagetafel, massageolie en handdoeken. Het is mogelijk om van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat een massage te boeken. Wij werken met gediplomeerde masseurs die met succes een screening hebben doorgelopen.

Maak nu een afspraak via de website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij hopen u binnenkort te zien. Tot snel!

Team Massage Horizon.

Kaart Massage Horizon locaties

Vind een masseur bij u in de buurt

Logo Massage Horizon