Massage in Amsterdam: Massage Horizon, massage aan huis

Wij weten dat je het druk hebt, daarom geven onze gediplomeerde masseurs een massage bij jouw thuis in Amsterdam. In onze hectische maatschappij is er een moment voor jezelf niet vaak bij, een gemis want om te blijven presteren zul je voor lichaam en geest moeten zorgen. Of je nou veel verantwoordelijkheden hebt in je werk, veel sport of moeder bent, jouw dagelijkse activiteiten vergt veel mentale en lichamelijke inspanning. Wellicht is ’s avonds laat het moment dat jij eindelijk even tot rust kan komen en de drukte van de dag achter je kan laten.

Jij verdient het om de alledaagse problemen, chaos en drukte even te vergeten en volledig te ontspannen. Het maken van een afspraak bij een salon of spa kost vaak meer tijd en bovendien moet jij weer de deur uit.

Wij brengen deze ontspanning graag naar jou toe met onze aan huis service geleverd door aangesloten masseurs van Massage Horizon. Wij werken met gediplomeerde zelfstandige masseurs die ook werkzaam zijn in Amsterdam.  Maak gerust een afspraak met één van onze aangesloten masseurs via de website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij hopen je binnenkort te zien. Tot snel!

Team Massage Horizon.

Waar je ook mee bezig bent, je dagelijkse activiteiten zorgen voor slijtage aan het lichaam. Massage doet meer dan het lichaam laten ontspannen en je gedachten vrij maken. Het regelmatig nemen van massages geeft jou de tijd om jezelf weer op te laden zodat jij genoeg energie hebt voor de dingen die jij het liefste doet.

Eerste keer?

Type massages

Massage moet voor iedereen beschikbaar zijn, daarom houden wij het laagdrempelig. Om het zo toegankelijk mogelijk te maken geven wij massage aan huis in de omgeving Haarlem e.o.

 • Ontspanningsmassage
 • Sportmassage
 • Triggerpoint massage
 • Stoelmassage
 • Massage aan huis
 • Massage in Amsterdam
 • Massage in Amstelveen
 • Massage in Badhoevedorp
 • Massage in Hoofddorp
 • Massage in Nieuw-Vennep
 • Massage in Lisse
 • Massages
 • Over Massage Horizon
 • Massage aan bedrijf
 • Contact Massage Horizon

Maak van thuismassage een gewoonte

Het regelmatig nemen van massages is geen luxe. Dit vormt mede de inhoudt van jouw welzijn. Plan een massage in bij jou thuis om je welzijnsreis te starten.

Het belang van massage

We helpen jou om gezond, uitgerust en productief te zijn zodat jij meer energie overhoudt voor de dingen die je belangrijk vindt in het leven.

Vind een masseur bij jou in de buurt

Masseurs Amsterdam

Vind een masseur in Amsterdam

Jeanine
Jeanine
Ontspanningsmassage
Deep tissuemassage
Zwangerschapsmassage
Cupping massage
Stoelmassage

Wij weten dat u het druk heeft, daarom geven onze gediplomeerde masseurs een massage bij uw thuis in Amsterdam. In onze hectische maatschappij is er een moment voor uzelf niet vaak bij, een gemis want om te blijven presteren zult u voor lichaam en geest moeten zorgen. Of u nou veel verantwoordelijkheden heeft in uw werk, veel sport of een druk gezinsleven heeft, uw dagelijkse activiteiten vergt veel mentale en lichamelijke inspanning. Wellicht is ’s avonds laat het moment dat u eindelijk even tot rust kan komen en de drukte van de dag achter u kunt laten.

U verdient het om de alledaagse problemen, chaos en drukte even te vergeten en volledig te ontspannen. Het maken van een afspraak bij een salon of spa kost vaak meer tijd en bovendien moet u weer de deur uit.

Wij brengen deze ontspanning graag naar u toe met onze aan huis service, geleverd door aangesloten masseurs van Massage Horizon. Wij werken met gediplomeerde zelfstandige masseurs die ook werkzaam zijn in Amsterdam.  Maak gerust een afspraak met één van onze aangesloten masseurs via de website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij hopen u binnenkort te zien. Tot snel!

Team Massage Horizon.

Kaart Massage Horizon locaties

Vind een masseur bij u in de buurt

Logo Massage Horizon