Over ons: Massage Horizon, massage aan huis

Regelmatig massages nemen geeft jou extra energie om te doen wat jij leuk vindt.
Of je nou een sporter bent, moeder of ondernemer, je dagelijkse sleur zorgen voor een bepaalde vorm van spanning in je lichaam. Massage Horizon is gespecialiseerd in het geven van massages bij mensen thuis in Haarlem en omgeving. Wij geloven dat het regelmatig nemen van massages een belangrijk onderdeel vormt van je lichamelijke gezondheid.

Door het leiden van een druk bestaan en de eisen die worden gesteld door maatschappelijke- en sociale omgeving is er een moment voor jezelf niet vaak bij.  Een gemis want om te presteren zul je voor je lichaam en geest moeten zorgen.
Het krijgen van een massage zien wij dan ook niet als luxeproduct, maar als zorg voor de fysieke en mentale gesteldheid die het makkelijker maakt om persoonlijke en maatschappelijke lasten te kunnen dragen.

Massage moet voor iedereen beschikbaar zijn, daarom houden wij het laagdrempelig. Om het zo toegankelijk mogelijk te maken geven wij massage aan huis in de omgeving Haarlem e.o.

 • Ontspanningsmassage
 • Sportmassage
 • Triggerpoint massage
 • Stoelmassage
 • Massage aan huis
 • Massage in Haarlem
 • Massage in Aerdenhout
 • Massage in Bloemendaal
 • Massage in Heemstede
 • Massage in Santpoort-Noord
 • Massage in Santpoort-Zuid
 • Massage in Velsebroek
 • Massages
 • Over Massage Horizon
 • Massage aan bedrijf
 • Contact Massage Horizon

Maak van thuismassage een gewoonte

Het regelmatig nemen van massages is geen luxe. Dit vormt mede de inhoudt van jouw welzijn. Plan een massage in bij jou thuis om je welzijnsreis te starten.

Het belang van massage

We helpen jou om gezond, uitgerust en productief te zijn zodat jij meer energie overhoudt voor de dingen die je belangrijk vindt in het leven.

Vind een masseur bij jou in de buurt

Veelgestelde vragen

Massage Horizon

Werkwijze MASSAGE HORIZON

Op het moment dat u een reservering heeft aangevraagd en betaald heeft via de website krijgt u een reserveringsbevestiging via de mail. Ook krijgt u een e-mail met details over de werkwijze en wat de massagetherapeut allemaal meeneemt.

Voor het annuleren van een afspraak kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U kunt telefonisch contact met ons opnemen van 08:00:00 tot 18:00 of een mail sturen naar info@massagehorizon.nl. Wij vragen u het onderwerp van de mail duidelijk aan te geven met als titel betreft annulering om miscommunicatie te voorkomen. Vergeet niet uw adres en contactgegevens in de mail te zetten.

U kunt bij ons via de website betalen met iDeal of creditcard.

MASSAGE HORIZON voor particulieren

U kunt maximaal 4 weken van tevoren een massage boeken bij de zelfstandige masseurs via de website.

De masseur zorgt ervoor dat alle benodigdheden voor een professionele massage worden meegenomen. Hieronder valt onder andere: een opklapbare massagetafel, massageolie en handdoeken.

Nee, de massagetherapeut heeft alles meegenomen. Wij vragen alleen om genoeg ruimte te hebben zodat de massagetherapeut goed zijn werk kan uitvoeren. Ook raden wij u aan om een glas water voor uzelf klaar te zetten om afvalstoffen na de massage snel te kunnen afvoeren.

De bedragen onder prijzen zijn allemaal bedragen inclusief btw. Het bedrag wat u ziet is wat u betaalt.

Nee, de betalingen geschieden via onze beveiligde betalingssysteem via de website. U kunt betalen met iDeal of creditcard.

Voor een overzicht voor onze massagebehandelingen verwijzen wij u naar de pagina massage. Hier staat een overzicht van alle massagebehandelingen die worden aangeboden door de zelfstandige massagetherapeuten.

Het is mogelijk dat u alsnog een afspraak kunt maken ondanks het feit dat uw woonplaats niet in ons werkzaam gebied valt. Of het mogelijk is om een afspraak te maken hangt sterk af van de flexibiliteit van de massagetherapeut(en) die in de buurt van uw woonplaats werkt. U kunt een aanvraag doen door telefonisch contact op te nemen of een mail te sturen naar info@massagehorizon.nl.

Ja, wij screenen en voeren gesprekken met een massagetherapeut voordat zij zich kunnen aansluiten. Massagetherapeuten die zich wensen aan te sluiten dienen een erkende massage opleiding en/of een fysiotherapie opleiding te hebben afgerond.

Niets, u hoeft namelijk niet in het bezit te zijn van een massagetafel. De massagetherapeut neemt standaard een massagetafel mee bij aan huis behandelingen. U hoeft allen te zorgen voor genoeg ruimte zodat de massagetafel opgezet kan worden door de massagetherapeut.

U kunt kiezen tussen een massage van 30, 60 en 90 minuten. De masseurs kunnen zelf beslissen welke duur en tijdstippen zij massages willen geven. Dit kan betekenen dat bijvoorbeeld een behandeling van 30 minuten niet altijd beschikbaar is.

MASSAGE HORIZON voor bedrijven

Een stoelmassage levert een scala aan voordelen op voor zowel de werknemer als werkgever. Een greep uit de voordelen van een regelmatige stoelmassage op het werk:

 • Betere concentratie
 • Betere bloedcirculatie
 • Verbetering in het werkplezier
 • Verhoging van het energieniveau
 • Minder last van pijntjes
 • Tegengaan van (ziekte)verzuim
 • Verhoging van de productiviteit

Bij het inzetten van een stoelmasseur bij uw bedrijf investeert uw in duurzame inzetbaarheid van medewerkers en bespaart u op lange termijn kosten.

 1. Inventariseer en overleg met uw team de wensen, zodat wij programma maken dat aansluit op jullie verzoek.
 2. Alle benodigdheden zijn inbegrepen inclusief massagestoel dat wordt meegenomen door de massagetherapeut.
 3. Al vanaf 5 medewerkers kunnen stoelmasseurs worden ingezet voor opdrachten.
 4. Stoelmassage voor bedrijven bestaat uit een 15 minuten durende stevig energieke massage van het hoofd, schouders, nek, rug en armen.
 5. Massages worden uitgevoerd door de kleding heen.
 6. Doe online een aanvraag via de pagina bedrijven & events en geef uw opdrachtgrootte en wensen aan. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met u op te nemen.

Laat uw team floreren door een energiek gevoel aan te brengen na elk bezoek!

Aansluiten als massagetherapeut

Absoluut! Wij hebben een speciale pagina op onze website voor massagetherapeuten en fysiotherapeuten die zich willen aansluiten. Klik hier voor meer informatie. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie. Ons telefoonnummer kunt u vinden bij onze contactgegevens op onze website.

 1. Wij zijn continu op zoek naar mogelijkheden om ons werkzaam gebied uit te breiden, met name in grote steden.  Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie? Klik hier.

Contact

 06 819 369 07
 info@massagehorizon.nl

Vind een masseur bij u in de buurt

Logo Massage Horizon